The World Of Anxiousness & Mysterious Ways
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Answers 2012

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeMon Jun 18, 2012 1:49 am

Mulla oli ihan sama, jatkuvasti -20% mutten valittanut kun muutenkin niin laitonta toimintaa että tokkopa olis auttanut. Yrittää ne nytkin alentaa. On tosin voimassa oleva työsopimus mutta sehän on sossulle vain hidaste, mielenkiinnolla odottelen että irtoaako niiltä paperia missä vaativat minua irtisanomaan työsopimuksen että voivat laillisesti alentaa toimeentulotukea.
Sitten sosiaalitoimiston mielestä pikavippi on tuloa niin olen kovasti yrittänyt hakea kaikkia vippejä kun nehän vaatii että pitää hakea kaikkia etuuksia mitä voi saada ennen kuin mielellään myöntävät tukea.
Mulla on nyt sitten menossa luottotiedot kai kun minä hain niitä etuuksia. Mutta ei hätää kyllä se poliisi sitten hakee kuulusteluun veloista. Hakeehan ne lääkärinkin kanssa eristykseen mielisairaalaan jos joku on niiden mielestä eristäytynyt kotiin.
"Sillä se lähtee millä on tullutkin" taisi vanha totuus olla.
(Suomi24, Toimeentulotuki, Alennus 20%)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeTue Jun 19, 2012 8:14 am

Credit24:sta saa pikalainaa pitkällä maksuajalla mutta sen voi maksaa pois heti kun saa rahaa eli säästää koroissa. En nyt muista saiko heti jonkun 500e lainaksi, voi olla että saa mut jos ei saa niin pitäis saada kun on ottanut jonkun 50e lainaa vaikka viikoksi ja maksanut takaisin. Tietysti se on tosi huono neuvo että pikalainaa mutta jos tilanne alkaa kärjistymään. Paitsi että jos oikein v-mäinen sossu niin ne vittuilee lainvastaisesti pikavipistäkin. Mutta mistä vuokranantaja voi tietää mistä syystä vuokra myöhässä kun tuore vuokrasuhde, sen takia on erityisen tuomittavaa että sossu alkaa heti pilaamaan elämää kun muuttanut.
(Suomi24, Tt-tuki)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeTue Jun 19, 2012 8:50 am

"Osa kirjoituksestasi oli provoa... Sossu vaatii hakemaan kaikkia yhteiskunnalta ensisijaisesti mahdollisesti saatavia etuuksia.. esin. asumistuki, työttömyysetuus, lapsilisä, opintoetuudet, jne....Pikavippi ei niihin kuulu... sossu ei siis vaadi ottamaan pikavippiä. Tuloksi toki sen laskevat, jos sellaisen ottaa..

Veloista ei joudu kuulusteluun tai oikeuteen niin kuin varmaan tarkoitit.. ne ovat ns. yksipuolisia tuomioita, jotka voidaan langettaa ilman kuulusteluakin. Pakkohoito onkin sitten ihan eri juttu.. tuo mainitsemasi ns vanha totuuskaan ei tähän liity millään tavalla... "

Toki kirjoitin vähän huumorimielellä mutta tänään tuli taas kirje sossusta, nyt ne epäilee jo mun saavan pimeää tuloa ilmeisesti. Olen toistuvasti ilmoittanut että jos työtuloa on niin se näkyy tiliotteella.
Tähän mennessä tapahtunut:
Hermostuin työvoimatoimistoon aikoinaan ja en enää mennyt sinne joten sossu alensi tt-tukea pysyvästi 20%.
Löysin provisiopalkatun työn jossa toistaiseksi voimassa oleva sopimus kuukauden irtisanomisajalla. Sossu maksanut sitten normaalin tt-tuen. Palkkaa en ole saanut mutta pääasia että lain vaatimus täyttyy eli juridisesti olen työntekijä eli oikeutettu tt-tukeen.
Nyt sossu on yht´äkkiä alkanut teeskentelemään ettei mulla olekaan voimassa olevaa työsuhdetta vaikka kopio työsopimuksesta on sinne lähetetty, eihän sossu muuten olis normaalia tukea maksanutkaan.
Ilmoitin että heillä edelleen on työhöni liittyvät dokumentit jolleivat ole hävittäneet.
Ilmeisesti vastaus ei miellyttänyt koska nyt vihjailevat että saan palkkaa pimeästi. Ei kai se nykypäivänä muutakaan ole jollei tiliotteella näy?
Oli siis taas aika varattuna sossuun mutten mennyt kun ei ole asiaan kerrottavaa kun on kaikki paperit sinne jo toimitettu niin nyt pitää samaa asiaa selvittää uudestaan.
Itse olleet kovasti aktiivisena ettei saisikaan enää koskaan työtä temppujensa kanssa niin sitten kun löytää työn mikä täyttää lain normit tt-tuen saamisen osalta niin alkaa uusi temppuilu. Ne ei vaan halua myöntää että ne ei pärjää mulle. Kyllä se varmaan vituttaa jos asiakas ihan lain puitteissa saa sen tuen vaikkei palkkaa pahemmin tule.
Sitä paitsi suunnittelen jo uutta työjuttua mutta kaikenlainen turha kysely sossun suunnalta on pois siitäkin ajasta minkä vois käyttää uuteen projektiin.
Sanovat että ottaa selvää olenko oikeutettu työttömyyskorvaukseen. Miten vitun idioottina ne mua oikein pitää kun asia on luonnollisesti selvitetty samalla kun työsopimuskin tehty. Ja jos niitä kiinnostais niin olisivat itsekin saaneet asian selville työsopimukseni perusteella saako työt.korvausta.
Ja ei, työni ei kerrytä työssöoloehtoa mutta tämä uusi työ kerryttää. Mutta tuskinpa saan työhön liittyviä menoja kuitenkaan hyväksytyksi sossussa.
Ja mitä tulee pikavippeihin niin kyllä sekin käy hermoon kuunnella joka kk sitä uhkailua että pian katsotaan pikavippi tuloksi kun raha muutenkaan riittänyt elämiseen enää niin sen takia hain kaikkia vippejä että loppuu vittuilu siitä kun eiväthän anna uutta niin kauan kuin entiset maksamatta.
Jos on luottotiedot menossa niin kuulemma pitää käydä selvitys tekemässä ja jos ei mene niin poliisi hakee. Näin olin ymmärtänyt.
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeTue Jun 19, 2012 1:49 pm

Niissä on leirintäalueella se sähkö joku 5e/päivä, talvesta en tiedä. Siis miten helppo olis talvellakin asua asuntovaunussa mutta kyllähän siinä kepeesti puolet vuodesta vähintään asuis.
Toisaalta tt-tukea vois saada helpommin jos muuttaa usein? Jos ne sossut vaikka vahingossa unohtaa vittuilun kun tietävät että pääsee pian eroon..
Jos asiat oikein hyvin rullais niin sais myytyä asuntovaunun kun siirtyy seuraavaan paikkaan mistä taas hankkis uuden. Se olis kunnon kiertolaisen elämää.
On niiden pakko hoitaa asunnottomatkin, lääkäriin pääsee muiden maiden kansalaisetkin jos eu-maasta. Siis helpommin kuin muut.
Jos oikein alkaa ahdistaa niin ponkasee Espanjaan työnhakijaksi (3kk), siellä se raha mukavasti juoksee. Kun vaan hoitaa ensimmäiseksi paluulennon (itse otin pakettimatkan esim viikoksi ja sinä aikana hoitelin paperiasiat kuntoon. Jos olis syystä tai toisesta epäonnistunut niin olis ollut lento valmiina, jos taas ok niin jätti käyttämättä ja osti sitten paluun vajaan 3 kk päähän). Asuntoja ennen ainakin sai hyvin Aurinkorannikolla.
(Suomi24, Hyväksytyt asumismuodot)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 1:33 am

Olen sitä laskenut, taisi olla asuntovaunulle noin 450e/kk eli paikasta riippuen halvempi kuin yksiön vuokra.
Onko asuntovaunut aina ns tiekelpoisia? Ajattelin että jos se halpa hinta vaunulle siitä.
Sossun asiakas ei yleensä saa omistaa autoa joten pitäis olla halpa auto josta hankkiutuu aina sossun pyynnöstä eroon Very Happy Ei ole liian helpoksi tehty ei..
Mopoauto vois olla kiva ns normaalielämään mutta on kalliita.
Vai oliko se sittenkin niin että normaali paikka 15e ja asuntovaunu 25e/vrk, sitten se menee jo liian kalliiksi. Tosin muistaakseni laskin siihen mukaan sähkön.
http://www.apianlahticamping.com/page7.php Tommonen esimerkkinä mutta on sieltä kalliimmasta päästä mutta talviasuminen näkyy olevan 20e/vrk sähköineen.
http://www.kultahiekka.fi/hinnasto/hinnasto.html
http://www.karavaanarit.fi/leirintamatkailu/leirinta-suomessa/sfc-alueet/sfc-alueiden-yhteystiedot/
Nyt alkaa ahdistaa, koko vuoden vaunupaikkako vain 640e? Vähänkö olis kiva kelliä mielitietyn kanssa jossain tuon hintaluokan leirintäalueella. Mutta täällä ollaan jumissa.. Voi jummijammi..
SFC jäsenyys 41,50e/vuosi.
Kannattaa tsekata se kultahiekan panoraamakuva taivaalta. Ei siellä vettä näy mutta muuten ihan ok näkönen. 150 vaunupaikkaa.
(Suomi24, Hyväksytyt asumismuodot)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 2:07 am

Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 12:17 pm

No mites sellanen jos mies vaan katsoo ja vetää käteen? (Testasin kerran, ei ollut kovin vaikea jobi). Jos vikkelästi väistää niin ei niin saastukaan.
Kerran siis vaan kokeillut millasta se maksullisena oleminen olis, muulloin epähuomiossa tullut annettua ilmaiseksi.
(Suomi24, Myyn seksiä miehille)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 12:54 pm

Kaiketi asiointiapua Espanjassa kun ovessa luki että vain espanjan kielellä tarjolla. Tosin sain ongelman selitettyä päällisin puolin espanjaksi poliisille joka sitten pyysi erään miehen tulkkaamaan englannista espanjaan.
Alennusta joskus jostain mutta luulisin ettei se pelkästä ulkonäöstä ole kiinni jos jotain saa.
Juttuseuraa. Tosiaan nyt kun muistelee niin kyllähän jotkut naiset Espanjassa kyyläs häijysti (Suomessa en pahemmin ole ollut ravintoloissa).
(Suomi24, Nainen etuuksia ulkonäöllä)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 3:09 pm

Millonkas sinä sen Luojas kanssa juttelit? Käskikö kiristää pipoa ja haeskella "syntisiä"?
(Suomi24, Myyn seksiä miehille)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeSun Jun 24, 2012 10:46 pm

Tukea pitä hakea viimeistään siinä kuussa mille kuulle tarvii ja olin ymmärtänyt että saa sen saman tuen minkä muutenkin kun tt-tuki perustuu menojen ja tulojen erotukseen.
On kuitenkin hyvä varmistua että hakemus on todella perillä ajoissa etteivät voi väittää sen tulleen seuraavan kuun alussa kun takautuvasti eivät myönnä.
Olin muuttanut 15. päivä ja pyysin sossusta lomaketta että voin hakea tt-tukea ja sain kirjeen vasta seur kuun alussa niin multa jäi saamatta noin 2 viikon tt-tuki sen takia. Niin ne hölmöä kusettavat heti..
(Suomi24, Tt-hakemus loppukuusta)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeThu Jun 28, 2012 8:52 am

Rikosilmoituksen tehnyt on vastuussa ilmoituksen oikeellisuudesta eli jos tekee rikosilmoituksen ja sossu ei olekaan syyllinen niin eikö silloin joudu pulaan? Tutkintapyyntö ei ole niin tehokas mutta sen voi ainakin tehdä riskittömästi. Poliisin ei ole pakko tutkia mutta niiden on pakko esittää näkemys onko rikokseen syyllistytty. Näin ainakin ennen.
(Suomi24, Tt-tuki)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeSat Jun 30, 2012 7:06 am

No ottakaa pikalainaa niin kuin minä. Sitten en tietenkään päässyt siitä oravanpyörästä eroon. Sossu alkoi vinkumaan että kaikki tilille tulevat panot voidaan huomioida tuloksi. Kun tiesin että joudun ottamaan joka kk pikavippiä niin nostinkin sitten kaikki vipit mitä saa. 5500 euroa tähän mennessä (enimmäkseen ensilainaa). Luottotiedot menee tietty mutta olis ne kai menneet muutenkin kun joku vitun Klarnakin teki parhaansa etten sais velkaa maksettua (hämäriä korkosummia yms).
Pari firmaa jää rietasteluni ulkopuolelle kun ovat ok, saisin mä niistäkin yhteensä jonkun 1500 euroa jos haluisin mutta rajansa kaikella.
Sittenhän on kaikilla hyvä mieli kun kohta yhdellä ja toisella on luottotiedot menneet, siihenhän tämä yhteiskunta pyrkii. Lojaalisuuden nimissä kaikkien pitäis nostaa noin 5000 euroa pikavippejä ja menettää luottotiedot tasa-arvoisen Suomen puolesta. Very Happy
(Suomi24, Tt-sotkua)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeTue Jul 10, 2012 9:11 am

Käsittääkseni niiden on pakko maksaa toimeentulotukea vaikkei oliskaan työnhakijana eikä sairaslomalla. Ei kannata mennä lääkäriin sairaslomaa hakemaan jos tuntuu ettei siitä ole hyötyä, siitä voi joutua vaan pahempiin ongelmiin. Ei kannata opettaa sossua siihen että ne saa säästöä menoihin sillä että asiakas varta vasten tekeytyy niin huonoksi että tarvii sairaslomaa.
Ymmärrän toki että normaalisti ollaan joko työnhakijana tai sairaslomalla mutta onko moraalisesti oikein pakottaa joku väliinputoaja ottamaan tietty status mistä ei pääse eroon. Niistä kun ei tiedä minkä diagnoosin ne antaa niin sittenpä ei enää kohta saa päättää omista asioistaan senkään vertaa kuin ennen.
(Suomi24, Sossun vaatimukset)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeFri Jul 13, 2012 4:23 am

Mä olen tähän mennessä asunut noin kymmenessä eri paikassa Hesassa eikä ole ollut erityisemmin vakityöpaikkaakaan, ainakaan sellasta missä pitempään olis voinut ollakaan ja onhan niitä asuntotarjouksia tullut ihan kivasti.
Nyt jos olisin hakemassa kämppää en edes haluais vakituista kun ei paikallaan pysyminen edes ole musta kovin kivaa.
Tästä kämpästä vitun vaikee päästä pois ellei sitten halua jättää jälkeensä yli 10000 euron irtaimistoa kun myyminen tuntuu olevan vaikeempaa kun ostaminen. Ja nautittavaksihan mä ne kamat olen ostanut että senkään puoleen haluais eroon.
Vaikka kai se sossu muuton maksaa mutta sitten pitäis olla vakikämppä mutten tiedä jaksanko mä pitempään katella ketään vittunaamaa vuokranisäntänä kun tuntuu lain tuntemus + muut asiat olevan joillakin kovin hakusessa.
(Suomi24, Asunto ja luottotiedot menneet)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeSun Jul 15, 2012 3:16 am

Luottoraja on Klarnalla muutama tuhat euroa, kannattaa ostaa nyt kun saa. Ei kiirettä maksamisen kanssa, tuntuvat olevan vähän hämäräfirma. Aikani tappelin niiden kanssa että olisin maksanut sen minkä luvannutkin mutta jätin sitten suosiolla maksamatta kun en hirveästi arvosta sitä jos joku tahallaan yrittää sotkea talousasioitani.
(Suomi24, Sain tilattua osamaksulla)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 1:05 pm

On niitä ollut parissa paikassa.
Sekin oli kiva naapuri jonka puhelu kuului seinän läpi (viihdettä). Sukupuolitautiasiaa. Sain vaikutelman ettei tykännyt kun puhelun toinen osapuoli oli jotain maininnut suuntaan jos toiseen että taudin saanut häneltä.
(Suomi24, Naapurit)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeSat Jul 21, 2012 11:30 pm

Mulla on EasiPay. Toistaiseksi ei ole pizzan ostaminen onnistunut mutta ulkomaisella nettisivulla toimi ok.
Kortti tuli melko nopeasti.
Nettisivulta saa maksutiedot maksamista varten eli viitenro jne.
Onhan niitä kohteita missä pääsee hyötymään tuosta kortista ja oli kiva ettei tarvinnut mitään passejakaan kopioida sinne. Eli jos johonkin pienimuotoiseen silloin kun luottokortin puuttuminen hidaste niin EasiPay kätevin muttei taida toimia Luottokuntaan kytköksissä olevissa lukijoissa.
(Suomi24, EasiPay)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeSun Jul 22, 2012 12:22 am

Suomi nousuun.
Jokaisen moraalinen velvollisuus on nussia hämäräfirmoilta jokunen tuhat euroa ja luottotietojen menetystä ehdottaisin uudeksi hyvän ihmisen merkiksi ja kannanotoksi. Kun tarpeeksi monelta on luottotiedot menneet niin siitä ei tarvitse tehdä niin isoa numeroa.
En usko että sillä on asunnonkaan kannalta merkitystä kun eihän ne työttömälle halua vuokrata kuitenkaan.
(Suomi24, Pikavipit, Konkurssi)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeSun Jul 22, 2012 1:54 am

Arvelin että Virosta..
Voi koitta laina jos vaikka jotain anta..
Very Happy
Jos otta yhteyttä ni voiko tehdä hyvä bisnes?
(Suomi24, Lainaa mitä ei tarvii maksaa takasi)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeTue Jul 24, 2012 6:30 pm

"Mitä unohtuu pois matkalaukustasi?"
Valitettavasti ei mitään..
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 2:30 pm

"Joopa joo. Nyt mainostaa EasiPayn omistajat täällä.
Kuka ostaa 19,90e olevan kortin kun saa paremman ja luotettavan ilmaiseksi. Hyökäätte kovasti sillä, että ei tarvitse passeja lähetellä.
Niin nekin kortit jotka on ylihintaisia tarvitsee loppupeleissä passin sillä maksaminen ei onnistu pidemmän päälle.
Näitä Prepaid-putiikkeja alkaa syntyä sateella ja eiköhän kohta ole lehdessä kuinka joku menetti suuriakin summia tämän kaltaiselle huijari yhtiölle.
EasiPay sivuilta ei löydä kaupparekisterinumeroa eikä mitään asianmukaisia yritystietoja jotka asiallinen yritys ilmoittaa internetsivuillaan.
Edelleen tutustukaa Moneybookerssin tai Netellerin MasterCardeihin jos haluatte toimivia, luotettavia ja edullisia miltei maksuttomia Prepaid MasterCard ratkaisuja.
Pieni googlettaminen ei ole pahitteeksi."

Semmosesta en tiedä, huomannut vaan että kortti toimii. Ei ole tarkotus sitä mihinkään isompaan käyttääkään jos sillä ei edes pizzaa saa ostettua mutta jos se netissä toimii niin kai siitä parissa vuodessa sen 50 euron verran iloa on.
Tästä ketjusta mä sen kortin alkujaan keksin että ihan joku muu syyllinen. Jos kelailet ylöspäin niin sieltä löytyy. Sitä en tiedä miksi se kortti sen porukoille toimii ok kokonaisvaltaisesti mutta mulle ei.
Voiskin testailla korttia lisää kunhan ehdin ni voi sitten tulla tänne kertomaan toimiko ja silleen.
Ps. jos et halua että puhun Easipaysta täällä niin voimme mahdollisesti päästä sopimukseen jos hinnasta sovitaan. Very Happy
(Suomi24, MC Prepaid)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Aug 01, 2012 7:53 am

Minäkin tässä mieteskelen että jos sossu kieltäytyy kokonaan maksamasta toimeentulotukea ja maksaa vuokraa sen mitä saa asumistukea -100e kun pakkohan se on jotain syödäkin niin saakohan sillä lainvoimaisen häätömääräyksen.
Sossu jo tämän kuun vuokrarahat vissiin jätti jo maksamatta. Tosin mä olen niin sissi että kyllä mä sinnittelen jollain 50 euron ruokarahalla/kk jos pakko.
Vähän tulee tunne niin kun olis tätäkin jo pitempään suunniteltu kun tuntuu niin loksahtavan kohilleen, paitsi että maksoin vuokraa edelle päin ni ei se mun rahojen nussiminen mitään auttanut. Velkarahalla. Riippuu nyt siitä saako sähkölaskun maksettua vai ei, jos sain siihen rahaa ni sit voi maksaa velkaakin.
(Suomi24, Sähköinen hakemus)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Aug 01, 2012 9:24 am

Mulle ei edes antaneet, tosin eivät lakipykälin perustelleet eikä laskelmaakaan ollut mukana. Sen takia en kuulemma saa kun en ole työnhakijana tai sitten sen takia kun en esittele uudestaan yli vuoden vanhaa työsopimusta jonka perusteella maksaneet normaalia tukea tähän asti. Sekin kuulemma ongelma kun en lähetä palkkatositetta.
En saa sellaista ja edelleen palkka kyllä näkyy tiliotteella jos sitä on maksettu. Tähän asti siis on tiliote kelvannut. Työvoimapoliittista lausuntoakin kaipailevat mutten ole sellaista aikoihin käsiini saanut kun olen työsuhteessa enkä sen puoleen ole tarvinnut työkkärissä käydä. Eivät ole kuulemma merkinneet millään tavalla ylös sitä aiempaa työsopimuksen esittelyä että ilmeisesti sitten perusteettomasti maksaneet normaalia toimeentulotukea. On se hyvä että nyt edes ymmärsivät jättää ilman tukea, mitäpä se vuokranantajakaan vuokrarahoilla tekis, mielissään on vaan kun saa hakea häätöä ja maksaa siitä kulut itse kun milläpä minä maksaisin jos pelkkää asumistukea saa. Nii ja voihan kerjätä jos nälättää nyt kun se vielä on laillista. Vähän duunaa niin pääsee Romaniaan lomalle. Tosin vois olla hyvä opetella muutama sana kohdemaan kieltä ettei matka tyssää jos vaikka lipsahtaa kirosana selvällä suomen kielellä jostain kun ärsyyntyy ni jää kiinni että eihän se aito tapaus ollutkaan kun esittää vaan matkan toivossa.
(Suomi24, Meillä kaupunki myöntää laittomuuden)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeWed Aug 01, 2012 11:59 pm

"Hölkkääminen vähentää kuolemanriskiä"
Voi olla..
Ehkä sniperin on vaikeempi osua liikkuvaan kohteeseen..
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitimeThu Aug 02, 2012 6:30 am

Syystä taikka toisesta mulla lipsahti pikavippien puolelle ja oli pakko ottaa kuukausittain. Sossukin sitten alkoi vittuilemaan että kaikki tilillepanot voidaan katsoa tuloksi ni riipasin sitten noin 5500 euron edestä pikavippejä parin viikon aikana ettei tarvii palata siihen asiaan enää. Tuhlasin rahat niin kuin kunnon sossun elätin kuuluukin.
Viimeisenä epätoivoisena tekonani otin lainaa 1500 euroa Credit24:sta ajatuksella että maksan vuokraa ja kun sossu tilittää vuokrarahat mulle niin lyhennän sitä velkaa reippaasti ja osaa johonkin tarpeelliseen niin sossu jätti kokonaan maksamatta tt-tuen tälle kuulle.
Eivät sanoneet että pikavippien takia, keksivät muuta mitä eivät osanneet lakipykälin perustella, allekirjotus puuttuu päätöksestä ja lähetyspäivämäärä ja laskelma puuttuu myös.
Jos en olis ottanut sitä lainaa niin olis jäänyt tämän kuun vuokra maksamatta. Että pitää sossun tämä(kin) ryssiä. Kun oli tarkotus maksaa tämä velka pois mutta onneksi kuulin huhua ettei Credit24 oliskaan enää niin ok firma joten ei haittaa jos jää maksamatta. Harmittaa tosin, en halunnut vaikuttaa ihan näin paatuneelta.
Mutta jäihän meille vielä Ferratum ja Euroloan. Niiltä en ole siis hakenut nyt enkä taida hakeakaan kun ei sitten anneta edes mahdollisuutta maksaa takasin. On se nyt vähän eri asia nussia rahaa firmalta jonka tietää ja epäilee ei niin puhtoiseksi kuin sellaselta josta on hakenut ja maksanut takasin siksi että tietää ettei se raha mene hukkaan.
Kyllä mä Ferratumilta tossa aiemmin sain 600 e joka tuli tarpeeseen ja jonka maksoin takasin mutta se alkaa luottotietojen puolesta menemään siihen ettei taida niin helposti saada sieltäkään minne on maksanut takaisin.
Credit24 ollut pitkään suosikkina mutta tavallaan tyytyväinen että niidenkin status himmentynyt kun takaisinmaksu tulee olemaan ilmeisen hankalaa sossun takia. Ei ole tarkoituksenmukaista että sossu panttaa rahojaan ja minä joutuisin sen takia maksamaan 500 euron korot kun mulla oli ihan muuta mielessä. Sitten heidän mukaan laina on tuloa jos ei maksa takaisin niin mistä mä sitten maksan jos ei ole muuta kun asumistuki.
En kyllä kovin väärässäkään ollut. Kun ne alko uhkailemaan niistä pikavipeistä niin arvasin että sopivan tilaisuuden tullen se on vippikin tuloa jos eivät muuta keksi. Eihän sillä tietenkään lainvoimaista häätötuomiota saa jos ilman omaa syytä jää vuokra maksamatta mutta niitä on monia jotka mielellään ottais tilanteesta täyden hyödyn.
Mulla on eräs merkittävä ominaisuus ja se on se että olen kiltti ja kunnollinen kun siihen on aihetta mutta jos huomaan ettei joku arvosta sitä että yritän parhaani niin nykyisen kaltainen tilanne on seurausta juuri siitä.
Voisinpa suositella samaa muillekin mutta ilman tukea se voi olla cruisaalista. Ne joiden elämä on mennyt samaa rataa kuin minun eivät ole täällä kertomassa siitä, on tainnut "itsemurha" iskeä päälle.
Itselleni tämä on vain mielenkiintoista, tarkkailla mitä vittuilua seuraavaksi on luvassa.
Jos vuokra joskus jää maksamatta niin se on tietysti hidaste ja vaiva mutta jos se ei ole omaa syytäni niin enpähän siitä välitä. Olen liian laiska jättääkseni vuokran maksamatta koska tiedän että häätää voi jos tahallaan jättää maksamatta joten en viitsi ruveta moiseen ruljanssiin.
Nykysuomessa hyvät ja rehelliset ei ole arvossaan joten ei kannata välittää luottotiedoista tai veloista, kyllä ne teistä jonkun muun sopivan vian löytää tarpeen vaatiessa.
Nim. Entinen kunnollinen
(Suomi24, Rahaa 500 erät yli 1000)
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Sponsored content
Answers 2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Answers 2012   Answers 2012 - Page 4 Icon_minitime

Back to top Go down
 
Answers 2012
Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Let 2012 be a very happy new year!
» 13.02.2012 Tupolev 134!
» The South East England Monsoon of 2012 continues.......
» New Jersey Death Race 2012
» BrisBricks 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Power Of Invision :: General :: 7-
Jump to: