The World Of Anxiousness & Mysterious Ways
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Työkkäristä Ja Sossusta

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Työkkäristä Ja Sossusta Empty
PostSubject: Työkkäristä Ja Sossusta   Työkkäristä Ja Sossusta Icon_minitimeWed Oct 31, 2012 8:58 am

Ei pitänyt kerätä tätä aineistoa nettijulkaisua varten mutta jonkin vierailusta johtuen pakko laittaa tänne kun ei omalla koneella saa olla rauhassa eli jokin deletoi asiakirjoja osittain.
Ihan vaan omaksi ilokseni olisin juttuja keräillyt mutta kun se ei kerran sovi niin laitetaan tänne sitten.


´´´´´´´´´´´´´´´´17.3.2011 13:31
Ei nykyinen hallitus säätänyt ko. lakia.
Orajatyölaiksi kutsutaan v. 2006 julkista työvoimapalvelua koskevaan lakiin sekä työttömyysturvalakiin tehtyjä muutoksia.
Orjatyö pohjautuu Vanhasen aikanaan kehittelemään työreformiin, jonka Aho julkista 1990-luvun puolivälissä. Se sai silloin nuivan vastaanoton.
Vaan 2006 Vanhanen oli pääministeri. Vaikka Filatov olikin tuolloin työministerinä, niin hän taisi olla vain Vanhasen käsikassarana.
Toisaalta myös kokoomus, erityisesti Zyskowicz ajoi ja ajaa edelleen innokkaasti orjatyötä. Tuo on tietysti luonnollista, sillä yrittäjäthän ovat kokoomuksen äänestäjäkuntaa ja hehän, jos ketkä hyötyvät järjestelmästä.
Sinä ehkä sekoitat orjatyölain kuntouttavaan työtoimintaa koskevaan lakiin. Siihen tuli vuoden alusta melkoisia muutoksia. Kuntouttavaa työtoimintaa koskevan lain perusteella työttömiä kyykytetään kaikkein pahimmin.

wilatohowi12.4.2011 08:43
Kyllä tekisimme palkkatyötä, mutta nämä kuntouttavat työtoiminnat eivät ole terveille ihmisille tarkoitettu eivätkä varmasti johda normaaliin palkkatyöhön kuin ehkä jossain harvoissa tapauksissa.
Miten voi johtaa, jos puuhastealua voi tehdä vain kunnissa. yhdistyksissä ja säätiöiisä ja mitähän muuta mahtoi olla.
Olen ollut työllistettynä kunnalla ja yhdistyksissä ja touhu on ollut lähinnä puuhastelua.
Kuntouttavaan työtoimintaan ei vielä ole ollut tarvetta eikä tule. En edes ilkeäisi sanoe kenellekään, että olen tämmöisessä touhussa palkatta, valehdeltava olisi jotain....

[karenssi..4.6.2011 08:53
(Tekoälyn (?) omalta koneelta nussima teksti, palautetaan kun ehditään)]
....................................................................................................................
byrokraatiaaaa 28.3.2012 16:43
Ei maksa, jos sossun mielestä sinulla edes euro ylimääräistä.
Ja kun pikavipitkin katsotaan tuloiksi, niin yksikin 200€ pikavippi, erääntyvien laskujen maksuun, niin seuraavassa kuussa et saa sossusta eurokaan, kun sinulla oli tuloja 200€.
Ja kun sitten pitäisi maksaa takaisin 250€ vippiä, eikä et ole saanut mitään sossussa, niin olet täysin kusessa!
Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
Admin
Admin


Posts : 251
Join date : 2011-04-03

Työkkäristä Ja Sossusta Empty
PostSubject: Re: Työkkäristä Ja Sossusta   Työkkäristä Ja Sossusta Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 6:31 am

Vantaan kuntakokeilusta, Suomi24

"Samaa on 11.11.2012 18:10
Eli laitetaan työttömät ilmaisiin duuneihin minne vaan saavat ängettyä. Kovin motivoivaa työttömän näkökulmasta katsottuna. Vantaalla taidetaan suunnitella kohderyhmälle 2 viikon välein ilmoittautumisiakin entisen muutaman kk sijaan. Kaunistuuhan siinä tilastot, mutta siihen se taitaa jäädäkin. Työnantajat kiittää halvemmasta työvoimasta joille ei tarvitse maksaa palkkaakaan. Nälkään eivät onneksi voi ihmistä tappaa jos porukka noista töistä kieltäytyy ja laittavat työttömyystuen poikki. Sossun luukustakaan eivät voi olla antamatta ruokarahaa ja asuntokin pitää pään päällä olla, talvesta ei ilman kattoa pään päällä hengissä selviä. Pienentää toimeentulotukea voivat, mutta varmaan ajan myötä porukka löytää sitten pimeitä töitä rinnalle korvatakseen pienennettyä tukea tai siirtyy osa muuhun rikolliseen toimintaan varkauksiin tai petoksiin tavalla tai toisella."

"Kova kuri alkaa 14.11.2012 16:53
Taitaa TYPin asiakkaat kasvaa ja se tarkoituskin. Siellä hypätään parin viikon välein ja tyrkyttävät joka kerralla ainakin kursseja jos ei ilmaistöitä ole tarjolla. Tämä TYP siis lisääntyy joka kunnassa ensi vuoden alussa kuntakokeilun myötä. Enää ei siis kysytä että haluatko sinne vaan nyt määräävät. Ennen tuollaista kuntakokeilu infoa saat ajan virkailijalle jonka kanssa päivitetään se työllisyyssuunnitelma johon sisällytetään kaikki ilmaistyön nimikkeellä olevat kurssit, työharjoittelut, valmennukset, työkokokeilut sun muut."

"Ei tarvitse 15.11.2012 16:47
Nythän ei enää anneta mahdollisuutta kieltäytyä vaan se tehdään. Siksi tuo kuntakokeilu onkin nyt rankka kaikille pidempään työttömänä olleille kun ei enää kysytä mihin ja minne vaan nyt kyse milloin. Kunnianhimoinen tavoitehan Ihalaisella saada joka toinen pidempään työtön jonkun muun palvelun piiriin kun työttömyyskortiston."

"SopimusNR: 1433939923 15.11.2012 18:30
No kyllähän lait vielä pätevät ja ei työtöntä vieläkään voi pakottaa ihan mihinkä tahansa. Laki julkisesta työvoimapalvelusta lähtee myös siitä, että työttömälläkin on joitain oikeuksia. Tosin suurennuslasin kanssa asiat on laista kaivettava esiin, että lakia vaan lukemaan.
Siis kieltäytyä ei voi pakkotyöstä kuin karenssi ottamalla. Mutta kannatta heti alkuun lyödä pöytään oma ehdotus, että mistä on kiinnostunut ja näin rajata omasta mielestään ei itselle soveltuvat alat pois keskustelusta ja sopimuksista."Back to top Go down
View user profile http://thepowerofinvision.foorumi.biz
 
Työkkäristä Ja Sossusta
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Power Of Invision :: General :: 7-
Jump to: